Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 13 of 13

Thread: Illumiati i masoni...

 1. #11
  član
  Join Date
  Aug 2010
  Posts
  256
  Tanja, ljubavi moja , živote moje, anđele moj, srce moje…..što još?

  Jadan ja. Živim o košmaru mojih pojmova. Ja sam silno nesretan čovjek, jer nema pojma što je simbol, a nacrtao sam više simbola u životu nego svi zajedno na ovom formu i svih Hr forumima. Tako ti je to kad nešto znaš lako postaneš glupanom, a kad si glupan obično sve znaš.

  A s tetredrom idem u ponor Hrvatske pameti. Evo što sam prije 2 dana napisao jednom gospodinu:

  Upišite u googlu iste pojmove, prvo engleski, a zatim hrvatski i dobit ćete ove podatke:
  Engleski Hrvatski

  Tetrahedron/ tetraedar 36.000.000 115.000
  Tetrahedron science/tetr. znanost 4.300.00 3
  Tetrahedron Chemistry/ tetr. kemija 5.00.500 1
  Tetrahedron phisics/ tetr. fizika 812 1
  Tetrahedron astronomy/ astronmija 52.000 2
  Tetrahedron life/ život 1.000.000 1

  Ovo Vam je živi dokaz koliko je glupa naša intelektualna elita . Što god im kažem, ništa ne razumiju, jer su toliko impregnirano sa starim linearnim učenjem da čak ne znanju da Zemlja u prostoru svemira opisuje SPIRALI, a ne kružnicu.

  Mogao bi se ovdje dodati koješta, ali neću iz pristojnosti.

  Tetraedar nema rodbinu jer je Jedan u dva izdanja. Jedan je ženski, to ste Vi tanja, a drugi je muški, to je …………. napište koga hoćete.

  Infinitezimalni račun nema nikakve sveze s temom, ali ako baš hoćete, poznaje ga i moja „ baba „ samo računa malo sporije………..

  Predložio bi Vam da malo pročitate od kuda i zašto Davidova zvijezda, što je simbolizirala u prošlosti, što simbolizira danas, a isto vrijedi za tetraedralnu zvijezdu.

  Budući se silno ( licemjerno ) ljubimo prošetajte do mog portala gdje je obilje fundamntalnih pojmova od koji Vam si diže kosana glavi i u kojima možete uživati do mile volje, a da nemate pojma o njima, jer su svi pojmovi i naslikani.

  Inače, za mali kurs znanja. Davidova zvijezda nije napravljena od dva trokuta, već dva trokuta u inverznom prožimanju čine simbol Davidove zvijezde. To bi bar trebali znati.

 2. #12
  član
  Join Date
  Aug 2010
  Posts
  256
  Quote Originally Posted by TanjaOriginal View Post
  http://lavica.fesb.hr/mat1/predavanja/node99.html

  To bi bio pojam DERIVACIJE!

  Idemo na Fraktal:

  "Fraktal ima svojstvo da svaki njegov dio sadrži istu strukturu kao i cijeli objekt
  , tj. uvećana slika dijela fraktala između bilo koje dvije točke bit će identična izgledu samog fraktala".

  I dodekaedar može biti prostorni fraktal svemira, a može i struktura samo s jednom osi simetrnije. To je kao da tvrdim da pada kiša obično u proljeće i jesen. Da. I?

  Što je to tetraedralna zvijezda? Ili je tetraedar ili je zvijezda.:16k3pzb:
  Da, ali ja govorim o ELEMENTRANOM FRAKTALU, o fraktalu ispod kojeg više nema postornog fraktala. Ispod tetreadra je apsolutni prostor, prostor bez prostora, ja bi rekao silmultani prostor, analogno simultanom vremenu. Osim toga geometrijski tetraedar je samo euklidski 3D prostor dok ja govorim o univerazalnom tetreadru kao odnosu nečega što se raspoređuje na četiri točke,pojma, pojave.... A tetraedralna zvijezda je sjedinjeni stanje dva inverzna ( ili invertna ) tetraedra. Poznato u hinduističkoj tradiciji kao sjedinjena interakcija polariteta. To je generički stvaralački pojma umjesto pojma tetraedra koji je jalov.

 3. #13
  član
  Join Date
  Aug 2010
  Posts
  256
  Masoni su tradicijski majstori ZIDARI hramova, crkava, zamkova i t.d.,a Illuminati su umnici, pametni i duhovni ljudi. Godinma su to bili svećenici. Danas su masoni radi svojih tajnih loža i uglavnom židovske tradicije pretvoreni u bankare, političare elitiste, bogtaše i t.d.,a Illuminati su pretvoreni u zavjerenike protiv svijeta radi sastajanja u " grobnici " s mrtvačkom glavom ( Yale Sveučilište ). Moje gledište je da su masoni hardweraši svijeta, a Illuminati su softweraši svijeta. Još konkretnije, Illuminti su znanstvenici svijeta, a masoni su graditelji artefakata koje projektiraju i konstruioraju Illuminati. Naravno, jedno i drugo je nerazumljivo bez GLOBALIZACIJE. Nadalje sam gledišta da svijetom više ne upravljaju ljudi pojeidinci, niti grupe, zvale se ovako ili onako, već svijetom upravlja TEHNOLOGIJA koju svaodnevno stvaraju milioni ljudi.

Tags for this Thread

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts