to je to geoinenjering?
Geoinenjering je proces u kojem se ljudi igraju boga s vremenom i Zemljinim sistemima za odravanje ivota.
Geoinenjering je klimatski inenjering tj. manipulacija oceansko atmosferskih sistema i magnetosfere.

Primarne metode klimatskog inenjeringa su Menademnt Solarne Radijacije, Fertilizacija Oceana i Kemijska Nukleacija Leda.

Te patentirane metode najvie koriste nano čestice metala (kao to su aluminij, barij, stroncij, eljezo, kadmij...) koje se, na svakodnevnoj bazi, raspruju avionima diljem svijeta (osim u Kini, koja ima svoj zasebni program klimatskog inenjeringa).

Kako se zna da su mnoge, od tih čestica, koje se koriste u klimatskom inenjeringu, teki metali?
Zna se iz rezultata testiranja, provedenih diljem svijeta, ali i iz navedenih patenata klimatskog inenjeringa. Za cijelu listu od preko 150 geoinenjering patenata, posjetite stranicu GeoengineeringWatch.org ovdje:
https://www.geoengineeringwatch.org/...st-of-patents/
Dostupni su rezultati testiranja kie, snijega i zemlje.
https://www.geoengineeringwatch.org/water-tests/
https://www.geoengineeringwatch.org/documents-2/

Menadment Solarne Radijacije je tip klimatskog inenjeringa, koji tei reflektirati sunčevu svjetlost i, posljedično, smanjiti globalno zatopljenje (koje ne postoji, a o čemu ću vie sljedeći puta, kad ću govoriti o solarnom minimumu, simulatoru sunca i manipulaciji Zemljine magnetosfere)
i tako pokuava blokirati neto sunčeve toplinske radijacije da bi se pokuao usporiti efekt stakleničkih plinova
(Efekt stakleničkih plinova nakupljanje CO2 i metana, koji stvaraju oko zemlje efekt staklenika, to prevedeno znači da sunčeva toplina prolazi do Zemlje, ali se Zemlja ne moe, preko noći, ohladiti, jer se njena toplina reflektira od tog sloja stakla, koji su napravili staklenički plinovi, i vraća natrag na njenu povrinu).

Stoga, zrakoplovi, diljem svijeta (vojni, ali i od većine komercijalnih linija, to ćemo isto objaviti u jednom od nadolazećih članaka, zajedno s video snimkama, koji to dokazuju) raspruju po nebu čestice sa sposobnoću rasipanja svjetlosti (kao to je aluminij), to stvara stanje nazvano Globalna Zamagljenost
(Pojam *Global Dimming* su svi do sada preveli Globalno zatamljenje, a ne, kao moja malenkost, Globalna zamagljenost pa, ako elite surfati
na hrvatskom, traite i tako).

Globalna Zamagljenost se definira kao smanjenje količine solarne radijacije, koja stie do povrine Zemlje, zahvaljujući sitnim česticama u atmosferi (nano čestice, za nas toksičnih, metala), koje apsorbiraju solarnu energiju i reflektiraju sunčevu svjetlost natrag u svemir. Znamo da 25 do 30% sunčevih zraka,
koje su dosezale do planeta prije 5 deseteljeća, vie ne doseu. Razmislite o tome. 25 do 30%.

Iste te čestice, koje se koriste u programima Menadmenta solarne radijacije, koriste se i u programima Fertilizacije Oceana.
Fertilizacija Oceana - tip klimatskog inenjeringa, temeljen na namjernom ubacivanju eljeza ili sumpora u gornje slojeve oceana s ciljem uklanjanja
CO2 iz atmosfere. Na taj se način umjetno stvara cvat agli i planktona te prisiljava ocean da apsorbira jo CO2 iz atmosfere, to izaziva kataklizmičke efekte u oceanu.
Kako?
Nakon to je umjetno izazvan cvat algi i planktona i u ocean usisana izuzetno velika količina CO2, taj će se dio oceana previe zakiseliti te će u njemu cvasti samo toksične alge, kojima odgovara tako kiselo okruenje pa će, posljedično, dijelovi oceana, koji su proli kroz programe fertilizacije umrijeti tj. postati tzv. Mrtve zone, koje vie nemaju sposobnost ni proizvoditi kisik niti upijati ugljični dioksid, u kojima vie nema ivota. Takvih je zona sve vie i vie o čemu smo već pisali u naim prethonim člancima.

Treći vid klimatskog inenjeringa, zvan Kemijska Nukleacija Leda, slui za stvaranje privremenih zahlađenja, koja, bar mi u Hrvatskoj, imamo prilike vrlo često iskusiti.
O čemu se radi?
Obzirom je klima u potpunosti umjetna te, radi krajnjeg cilja vlade iz sjene, temperature toliko visoke, da ne bi dolo do panike stanovnitva, nad mnogim se krajevima provodi Kemijska Nukelacija Leda, koja, putem agensa za Kemijsku Nukleaciju Leda (kao to je npr. bakterija eerihija koli pa, zbog toga, vai kućni ljubimci često znaju imati meku stolicu) ohladi vlagu iz atmosfere te proizvede rashlađene padaline.
Ta vlaga u vidu rashlađenih padalina, kratkotrajno i toksično će ohladiti atmosferu i zemlju na dijelovima, gdje se provodila Kemijska Nukleacija Leda, ali će, po potrebi, proizvesti i tuče, koje, u zadnje vrijeme, nerijetko imaju kapi leda veličine teniske loptice.

Da bi se moglo upravljati metalnim nano česticama, kojima nas sprejaju, te oblikovati vrijeme, potrebna su i tvz. HAARP postrojenja tj. grijači jonosfere.
HAARP postrojenja se sastoje od mnogo antena, koje odailjaju izuzetno visoke frekvencije, koje se odbijaju od klimatskim inenjeringom umjetno stvorene jonosfere te ciljano pomiču određene nakupine nano čestica, koje su oko sebe nukleirale vlagu iz atmosfere tj. ciljano pomiču tu vlagu tj. oblake, eljenim smjerom i brzinom. Na isti način, grijači jonosfere mogu ciljano izazvati vulkanske erupcije i potrese.
Najmoćnije HAARP postrojenje se nalazi na Anatarktici, no postoje diljem svijeta pa tako i u Hrvatskoj u blizini Karlovca (a moda jo negdje, no za to nemamo konkretnu informaciju).
Vie o HAARP tehnologiji pročitajte u članku Kreimira Miaka ovdje:

Geoinenjering ne samo da moe odrediti gdje će padati kia, gdje će biti sua, tko će imati kakvu temperaturu i tlak zraka, koga će pomesti uragan kategorije 6..., nego i koji će vulkan erputirati, koga će zadesiti potres, tko će dobiti novu pandemiju ptičje gripe i sl.

Na koji način se moe manipulirati Zemljina magnetosfera te kako je to uključeno u geoinenjering, neto detaljnije, kanim objasniti u sljedećem izlaganju, a kada ću dati odgovore i na donja pitanja:
to je Zemljina magnetosfera?
to je to solarni minimum i jesmo li uli u njega?
to je i čemu slui sunčev simulator?
Zato se mijenja frekvencija Zemljinih valova (Shumannova frekvencija)?
I zato se polovi zagrijavaju mnogo bre od ostatka svijeta?

Naravno, ne zaboravite ono najvanije globalno zatopljenje ne postoji. Ono je la, koju su nam servirali isti oni, koji provode klimatski inenjering da bi nas spasili od globalnog zatopljenja.
Sad, zato, imamo novi naziv; za trenutne i nadolazeće katastrofe, koje nas čekaju; Klimatske Promjene.
Za krepat, i to doslovno.

Geoinenjering je ni manje ni vie, nego moćno oruje vladajuće kaste, to ste, vjerujem, već i sami zaključili.

Za bolje razmumijevanje ovog članka, molim vas proučite nae IPL Globalne Informativne Vijesti broj 147, 148 i 149.


Topli pozdrav i sretno
Svjetlana Valentić - enky

Ovaj je članak objavio i portal Istinom protiv lai ovdje