+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: Visokokvalitetan uvodni post

 1. #1
  Svjetlana Valentić enky's Avatar
  Join Date
  Aug 2010
  Posts
  1,935
  size="tall"

  Visokokvalitetan uvodni post

  Visokokvalitetan uvodni post je svaki post, koji odiše snagom. Kad pročitate takav post, odmah vam bude jasno da je autor u isti uložio mnogo sebe.
  Primjeri: Ennio Morricone, TEKIJA na forumu.

  Zašto na ovom forumu uvodni postovi moraju biti "visokokvalitetni"?
  Gospodo, najjednostavnije rečeno - zato jer je vlasnik perfekcionist i idealist, koji smatra da će se inzistiranjem na (zajedničkom) kreiranju lijepog ne samo otkloniti (banane gladni) rušilački karakteri, nego i stvoriti jedna ugodna atmosfera, gdje će sugovornici cijeniti jedni druge.

  Modifikacija vBulletina, koja vam omogućava biti moderatorima svojih tema, ishodovana je, posljedično, kako bih vam se svima i konkretno zahvalila te iskazala poštovanje što krasite eforum takvim, izuzetnim uvodnim postovima (pa i temama, naravno).


  Alternativa:
  Kad nam se neda sastavljati visokokvalitetan uvodni post, možemo ono što želimo reći/pitati napisati na chatu, a ako chat, obzirom na svoju lokaciju, ne odgovara tematici (ili ne postoji u svojoj kategoriji), možemo doći na za takve situacije specijalno kreirano mjesto oli na temu Porazgovarajmo o..., ali ako ipak želimo dići zasebnu temu, no nismo baš sigurni da bi ona zadovoljila bezobrazno visoke kriterije za uvodni post, možemo to, sasvim opušteno, učiniti na bilo kojem forumu Ležerno.

 2. #2
  Tatum's Avatar
  Join Date
  Jan 2011
  Posts
  607
  HVala ti, enky, na otklanjanju poteškoća pri sastvaljanju prvog posta. Sama sam vrlo brzopleta, imam ideja ali me razrada malo pere pa ja to zbrzam, ali vidim da je strpljen spašen dobar sistem za kvalitetno otvaranje tema.


  edit: neću editirati ono moje evidentno brzopletenje: sastvaljanje

 3. #3
  Svjetlana Valentić enky's Avatar
  Join Date
  Aug 2010
  Posts
  1,935
  A joj, hvala tebi na tebi.

+ Reply to Thread

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts