+ Reply to Thread
Page 1 of 7 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 65

Thread: vanzemaljci - da li su među nama!?

 1. #1

  Join Date
  Mar 2011
  Posts
  1,002
  size="tall"

  vanzemaljci - da li su među nama!?

  Ovako, već dugo slušamo o "njima" tko god oni bili. Čak je 2001. održan summit u SAD-u gdje su brojne ex face iz vojske, vlade, itd. pričale o svojim iskustvima vezanima za dokaze vanzemaljskog postojanja.

  Ja ću staviti prvi video tog summita, a vi si na youtubeu ako želite pogledajte svih 12 dijelova:  Mislim da je održan i noviji summit 2007. i isto ima snimaka na youtubeu.


  Danas sam pogledao i razne snimke NLO-a u ovom jednom videu, no najzanimljiviji dio počinje u 08:20 kada se pušta preko telefona jedan tip koji tvrdi da je do tjedan ranije radio u Arei 51 i lik zvuči totalno paranoidno i za vrijeme razgovora prekida se veza i kaže na kraju voditelj da im kroz sve godine vođenja emisije prijenosnik nije nikada tako jednostavno zakazao.
  Istina ili ne, netko očito nije hto da ovaj više priča.  Vaše mišljenje o tome?
  Da li su oni maligni? Navodno možda čak i jesu. Na summitu jedan lik je tvrdio da je zabilježeno do danas 57 nezemaljskih vrsta.

  Moje pitanje- koji se k dešava?

  Da li je ovo samo postavljena scenografija da se ljudima podilazi u njihovom vjerovanju da vanzemaljci postoje zbog skrivanja drugih problema ili se čovječanstvo zbilja sve ove godine lagalo i dalje se laže?

  Jučer pročitam na teletekstu vijest da je vojska dala dokumente iz slučaja Roswell u kojima piše da su se zbilja srušili vanzemaljci. 3 tanjura s 3 vanzemaljca.

  Tko tu koga i zašto?

  Ako su, kako ovaj kaže, infiltrirani u vojsku, da li to znači da ih ima i oko nas samo u ljudskom obličju, ili?  Dodatak temi: Američki sateliti primili 29 izvanzemaljskih poruka
  enky

 2. #2

  Join Date
  Mar 2011
  Posts
  1,002
  najnovije - Evo, to su ti otvoreni dokumenti o slučaju "Roswell"


  A ovo je već svima poznat video obdukcije tih istih:

 3. #3

  Join Date
  Mar 2011
  Posts
  1,002

 4. #4

  Join Date
  Sep 2010
  Posts
  111
  Ovo što si nam postavio vrlo je interesantno i bilo bi lijepo kad bi mogli dobiti i video sa Summita 2007. (za nas penzionere, koji se slabije služimo internetom).

  Prikazano, osim što su možda vanzemaljci, mogu isto tako biti nove letjelice ili neko novo oružje jedne ili više sila, odnosno moćnih država na našoj planeti. Ako je to bilo nemoguće sakriti od očiju svijeta, onda je najbolje proširiti verziju o izvanzemaljcima pa se sakrivati iza toga.
  A što se tiče razgovora sa zbunjenim čovjekom, on mi stvarno izgleda namješten, posebno kad tako preplašen stvor priča o tome da "oni" imaju veze odnosno konaktiraju vladu.

  Iskreno rečeno nisam siguran da li bi mi bilo krivo ili bi mi bilo ustvari drago da na ovu našu planetu, rastrganu sukobima i nezadovoljstvom, stvarno stignu neki bolji i pametniji od nas.

 5. #5

  Join Date
  Mar 2011
  Posts
  1,002
  Po onome što se priča, mislim da je naivno vjerovati da bi oni "mogli doći". Oni su već tu ili tisućama godina i dolaze i odlaze ili nisu nikad niti došli. A možda su i inflitrirani već duboko u pore našeg društva.
  Možda u mnogim sukobima i oni imaju svoje prste, da mi niti sami nismo toga svjesni.

 6. #6

  Join Date
  Mar 2011
  Posts
  1,002
  Ovdje je video sa samita 2007. a svih 11 dijelova nađete klikom na video i sa strane na youtubeu: 7. #7

  Join Date
  Mar 2011
  Posts
  1,002
  Sa samita iz 2001 gdje se govori da je zabilježeno 57 nezemaljskih vrsta... sve to možete naći na cijelom samitu na youtubeu koji je stavljen u dijelovima:


 8. #8

  Join Date
  Mar 2011
  Posts
  1,002

 9. #9

  Join Date
  Mar 2011
  Posts
  1,002
  Tisuće stranica dokumenata o NLO-ima na FBI-evoj stranici, a kako sam preletavao negdje opisuju i same vanzemaljce:

  http://vault.fbi.gov/UFO

 10. #10
  Svjetlana Valentić enky's Avatar
  Join Date
  Aug 2010
  Posts
  1,935
  Već sam dosta toga odgledala; čini se ću morati sve, jer ne samo da mi je zanimljivo, već postojanje vanzemaljske inteligencije na Zemlji držim logičnim.
  Iskreno govoreći, mene sto sve fura na Zvjezdane staze, a Zvjezdane su me staze furale na realnu budućnost.

  Moram odgledati sve do kraja pa možda onda još štogod kažem.

+ Reply to Thread

Tags for this Thread

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts